KABAB ÜÇÜN DADLI SOUS | AZNAR
18.04.2017

KABAB ÜÇÜN DADLI SOUS

Həqiqi qurmanlara məlumdur ki, kababı mütləq dadlı sousla vermək lazımdır. Əlbəttə, ketçup və mayonez alıb onları qarışdırdırdıqdan sonra alınmış qarışığı kababın yanında vermək olar, lakin çətin ki, alınmış tam ətin dadını nəzərə çatdırıb daha mükəmməl ləzzət bəxş edəcək.
Narşərab nar sousunu qurmanlar ət üçün ən yaxşı souslardan hesab edirlər. O, zəif acımtıl tam hiss edilən turşaşirin dada malikdir. Kəskin dadlı sous nəinki ətin dadını nəzərə çatdırır, həm də onların daha yaxşı həzm olunmasına kömək edir.
Narşərab nar sousu "Grante" Azərbaycanın bağlarında yığılan yüksək yefiyyətli nardan hazırlanır. Tərkibində konservant, boyaq və qatılaşdırıcı maddələr yoxdur.

sauceGrante 1024-1024.jpg