MƏŞHUR AŞPAZ YULİYA VISOTSKAYANIN KULİNARİYA STUDİYALARINDA NARŞƏRAB SOUSU | AZNAR
02.10.2017

MƏŞHUR AŞPAZ YULİYA VISOTSKAYANIN KULİNARİYA STUDİYALARINDA NARŞƏRAB SOUSU

ÇOX DADLI NARŞƏRAB NAR SOUSU

2017-ci ilin iyul ayından etibarən TM Grante sousu Yuliya Vısotskayanın kulinariya studiyalarında tərəfdaşdır. Moskvadakı 4 studiya hər gün 3-4 usta sinif keçirir. Nar sousu artıq studiyanın və qonaqların sevimlisinə çevrilib, onu ət, balıq yeməklərinə, salat və hətta çərəzlərə qatırlar.

SOUSUN SİRRİ NƏDƏDİR?

Narşərab nar sousu Azərbaycanın çoxillik ənənəsidir. 3 kq nardan təxminən 700 ml hazır sous alınır. Pikant, xoş, ahəngdar dada malikdir. Narşərab nar sousu bağ və yabanı nar növlərinin şirəsindən hazırlanır ki, bunlar da onun pikant turş nar dadını formalaşdırır. Bu, həm ət, həm də balıq yeməkləri üçün mükəmməl əlavədir. Ondan salat üçün marinad və doldurma kimi də istifadə etmək olar.

STUDİYA HAQQINDA

Burada hər bir qonaq özü üçün heyrətamiz qastronomiya və kulinariya ustalığı dünyasını aça, tərəfdaşlarını tapa, kulinariya sahəsində təcrübə mübadiləsi apara, yeni dostlar tapa, vaxtını yaxşı keçirə bilər, ən əsası isə Yuliya Vısotskayadan heç də pis olmayan dadlı yeməklər bişirməyi öyrənər!

şəkillər